Trenduri make up 2023:  ce va fi în tendințe anul acesta


make up trenduri 2023

În noul an vom experimenta diverse look-uri, toate foarte diferite unele de altele. Stilistii si make-up artistii vorbesc despre dihotomii, ceea ce este adevarat pentru ca sunt look-uri care sunt opuse unele cu altele, dar si complementare unele cu altele. Să aflăm împreună care vor fi noutățile anului 2023.

Albastru, culoarea anului

Albastrul este culoarea prin excelență pentru iarna 2023 care, alături de magenta aleasă de Pantone, va fi protagonistul tendințelor de make-up. Fardurile de pleoape iridescente și duocrome sunt perfecte pentru a spori profunzimea acestei nuanțe, care își exprimă întregul potențial atunci când sunt pline și strălucitoare.

Lumină verde și pentru ochii monocromatici: după ani petrecuți cumpărând palete, mărcile au revenit să ofere această soluție mai practică și mai economică. Aveți doar un fard de pleoape de culoarea pe care preferăm să o includem în machiajul nostru și umpleți pleoapele în întregime cu aceeași culoare. Pentru a ține pasul cu tendințele putem alege albastrul.

Aspect grunge

Deja celebru în 2022, stilul grunge va fi și maestru în 2023. Direct din imaginile anilor 90, nuanțele terne și desaturate revin , complet opuse celor despre care vorbeam anterior.

Aspectul grunge este una dintre multele tendințe care au apărut din rețelele sociale, în special din Tik Tok. Lumină verde, așadar, pentru culori precum grinegrumaromarc. Totuși, totul revăzut într-o cheie modernă, așa că alegem cele mai potrivite nuanțe tenului nostru, pentru a ne pune în valoare culorile și a nu le stinge!

Baza luminoasa

Strălucirea protagonistă a verii trecute este pusă deoparte pentru a lăsa loc unei străluciri moderate și unei baze mai uniforme, pentru un efect demi-mat foarte natural. Conturarea este abia menționată și bine amestecată conform instrucțiunilor ultimului trend TikTok,  modelul pomeților. Inspirat de supermodelul Bella Hadid, constă în aplicarea conturului foarte jos, pentru a crea o față definită, cu pomeții evidențiați.

Sprâncene naturale

Sprâncenele subțiri au revenit , dar nu prea mult, dar sprâncenele naturale , crescute până la punctul potrivit, continuă să fie la modă . Fără setări rigide sau efecte de laminare, rezultatul trebuie să fie extrem de natural. Da, atunci, la creioane pentru a defini și umple sprâncenele goale, dar și la rimel pentru a le pieptăna.

Să nu uităm de sprâncenele decolorate sau de sprâncenele decolorate. Albite și mereu la modă, sprâncenele decolorate nu par să vrea să ne părăsească. Ei continuă să fie protagoniștii de necontestat ai iernii 2022, dar cu siguranță vor fi prezenți și în 2023.

Eyeliner grafic și cristale

Chiar și eyelinerul grafic , precum sprâncenele decolorate, este o tendință din 2022 care este greu de murit și nu putem decât să ne mulțumească. Colorat și bizar, cu linii moderne și dinamice, pentru un look extravagant potrivit pentru cei cărora le place să îndrăznească, eyeliner-ul grafic se revarsă acum în atmosfera vintage .

Inspirația o reprezintă look-urile anilor 60 și 70, caracterizate prin codițe groase și foarte lungi , asociate cu farduri de pleoape pastelate pentru a sublinia contrastul. Să nu uităm de genele false pentru a da și mai multă proeminență look-ului!

Luciu, luciu, luciu

Direct din vara anului 2022, nici măcar efectul de luciu nu ne va abandona. Există un număr tot mai mare de mărci care oferă geluri polivalente transparente și lucioase , pentru a fi folosite ca bază pentru pigmenți sau singure, pentru a crea machiaj cu aspect umed . Sfatul este să dozați bine luminozitatea , alegând ce părți ale feței să iluminați pentru a obține un efect echilibrat.

Ruj rosu

Simbol prin excelență al feminității și pasiunii, rujul roșu revine mai puternic decât înainte. Adaptabil oricărui look și oricărui ten datorită nenumăratelor sale nuanțe, rujul roșu va fi un must pentru oricine pentru iarna viitoare. Așadar, echipează-te cu ruj în trusa de machiaj.

Ce parere ai?

0 / 5

Your page rank:


Denisa Stancu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *