Remediul natural prin care poți să-ți faci părul foarte lung și moale


masca de par naturala par lung

În acest articol vă vom explica cum să faceți o mască pentru a obține un păr foarte lung și curgător. Iată care sunt pașii de urmat.

Adesea, pentru a avea un păr moale și curgător, se folosesc produse cosmetice care, nu întotdeauna, își țin promisiunile. Din fericire, puteți folosi ingrediente naturale minunate.

Păr fragil: de ce se întâmplă acest lucru

Părul poate părea uscat și fragil din mai multe motive. Fiind alcătuit în principal din apă, dacă părul nu este hidratat corespunzător, acesta poate deveni uscat.

Lipsa hidratarii poate fi cauzata de o alimentatie dezechilibrata, aportul scazut de apa sau utilizarea excesiva a produselor care pot deshidrata parul, precum sampoanele agresive sau instrumentele de coafat termic (uscatoare de par si placi de indreptat).

Mediul în care trăiești poate afecta și sănătatea părului. Expunerea la soare, vânt, clorul din piscine sau apa sărată vă poate deteriora părul și îl poate usca. De asemenea, aerul uscat și umiditatea scăzută pot contribui la uscarea părului.

Pentru a avea un păr moale și mătăsos, precum și pentru a-i accelera creșterea, vă explicăm cum să faceți o mască foarte utilă cu ingrediente naturale. Veți observa diferența față de prima aplicație.

Cum să-l tratezi cu un ingredient natural și să-ți faci părul foarte lung și moale

Primul ingredient de care aveți nevoie: semințele de in, în cantitate de 4 linguri. Pune-le într-un recipient. Adăugați 300 ml de apă și gătiți la foc mediu aproximativ opt minute, amestecând din când în când.

Se lasa la racit. Între timp, într-o cratiță se pun două linguri de amidon de porumb, se adaugă apă și se topește bine amidonul la foc mic. Odată ce obțineți consistența potrivită, transferați amidonul într-un recipient adânc.

Cu ajutorul unei pânze (tifon), stoarceți gelul de semințe de in, un ingredient cu un conținut ridicat de cheratină. În acest moment, va trebui să adăugați amidonul de porumb și o lingură de ulei de măsline și alta de ulei de brusture (dacă aveți la îndemână).

Amesteca totul bine folosind un blender. Vei obține o consistență asemănătoare cremei, utilă pentru două aplicații pentru părul lung. Înjumătățiți dozele dacă părul este mai scurt. Puteți păstra această mască de păr natural într-un borcan de sticlă cu capac.

Cu ajutorul unei perii, încercați să distribuiți uniform masca pe tot părul. Scopul este de a obține un păr sănătos și puternic, care să nu se mai rupă sau să cadă, dar, mai ales, care să poată crește mai repede. În plus, ajută și buclele făcându-le elastice, minimizând efectul de încrețire.

După ce ai lăsat masca să acționeze aproximativ un sfert de oră, poți continua cu clătirea.

Ce parere ai?

0 / 5

Your page rank:


Denisa Stancu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *