Remedii pentru accelerarea creșterii părului


Vrei să accelerezi creșterea părului? Atunci nu ratați aceste remedii utile pe bază de plante.

Mulți oameni ar dori să cunoască remediile pentru a accelera creșterea părului care, după cum se știe, poate fi mai rapida sau mai lenta în funcție de sănătatea părului.

Dacă părul nostru tinde să se rupă sau este ondulat, vom observa o creștere semnificativ mai lentă. În același timp, trebuie să ținem cont întotdeauna de diverse probleme care pot provoca o încetinire.

Problemele scalpului, cum ar fi dermatita seboreică sau psoriazisul se pot dovedi căderea excesivă a părului. Acest lucru le afectează fără îndoială creșterea. Mai jos, vedem câteva opțiuni care ajută la accelerarea creșterii părului, precum și la completarea acestuia și la îngrijirea scalpului nostru.

Remedii pentru accelerarea creșterii părului

Aloe vera pentru a accelera creșterea părului

Gel de aloe vera

Gelul de aloe vera necesită aplicare zilnică pentru ca beneficiile sale să se simtă pe scalp.

Aloe barbadensis miller este mai cunoscut sub numele de Aloe vera, o plantă pe care probabil o avem acasă și pe care o putem folosi pentru a accelera creșterea părului. Cu toate acestea, pentru ca acesta să aibă acest efect, trebuie să aplicăm acest remediu pe bază de plante în fiecare zi.

Această opțiune este recomandată în special celor care suferă de alopecie areata, cu căderea părului într-o anumită zonă și cu găuri caracteristice consecutive în absența simptomelor. Totuși, acest remediu își va avea efectele și în cazul altor tipuri de alopecie.

Procedura de aplicare

  • Luați o frunză de aloe vera și tăiați-o în jumătate.
  • Aplicați gelul direct pe scalp
  • De asemenea, puteți îndepărta gelul cu o lingură și îl puteți turna într-un recipient pentru a-l aplica mai târziu.
  • Efectuați un masaj delicat și lăsați-l să acționeze cel puțin 20 de minute.

Rozmarin pentru căderea părului

Infuzie de rozmarin

Infuzia de rozmarin poate fi aplicată în diferite moduri: pe lângă șampon, cu utilizarea unui nebulizator sau ca loțiune.

O altă modalitate de a accelera creșterea părului este prevenirea căderii părului. Cu toate acestea, este necesar să înțelegem dacă problema este cauzată de stres, anxietate sau altceva, dacă dorim ca acest remediu să aibă efect. Cu această opțiune, putem reduce căderea părului care va începe să crească mai mult.

Procedura de aplicare

  • Adăugat în șampon: pregătiți o infuzie de rozmarin și adăugați în șamponul obișnuit. Va începe să acționeze zi de zi, precum și să ne permită să arătăm un păr mai mătăsos și mai plin de viață.
  • Pulverizat pe scalp: turnam infuzia de rozmarin intr-un nebulizator si pulverizam pe scalp inainte de a spala parul. Lăsați-l să acționeze câteva minute înainte de a îndepărta reziduurile la duș.
  • Lotiunea de par: puteti aplica infuzia direct pe scalp, efectuand un masaj delicat pentru a stimula cresterea parului. Puteți continua după duș și după uscarea părului ca de obicei.

Cimbrul printre remediile pentru accelerarea creșterii părului

Cimbru pentru a stimula creșterea părului

Cimbrul este un antifungic puternic care menține scalpul în echilibru.

Cimbrul are unele proprietăți care favorizează vindecarea scalpului, în cazul în care suferim de o tulburare de creștere și căderea părului. Acest lucru se datorează proprietăților sale antifungice. Dar cum putem folosi această infuzie pentru a stimula creșterea părului?

Putem efectua aceeași aplicație descrisă pentru infuzia de rozmarin. Acest remediu pe bază de plante nu numai că previne căderea părului, ci și îmbunătățește alopecia prin stimularea circulației sângelui la nivelul scalpului. În plus, întărește părul, prevenind căderea acestuia prea des.

Alti factori…

Aceste remedii pe bază de plante sunt utile atunci când suferim de căderea excesivă a părului sau în perioadele anului când căderea părului este accentuată, precum toamna. Totuși, nu vă alarmați pentru că șuvițele de păr se pierd mereu. De fapt, se regenerează și este normal să piardă până la 150 fire pe zi.

Daca lasam sa treaca cateva zile inainte de urmatoarea spalare, este normal ca atunci cand le spalam sa cada mai multe. Acest lucru se aplică în special femeilor cu părul creț. Părul căzut rămâne blocat în coamă până la următoarea spălare sau până când părul este pieptănat.

Vă invităm să încercați aceste remedii pentru a accelera creșterea părului și, astfel, pentru a pune în valoare o coamă sănătoasă. Cu toate acestea, dacă suferiți de alopecie sau orice tulburare a scalpului, nu ezitați să consultați un specialist. Discutați cu specialistul dumneavoastră în tratament pe bază de plante naturiste pentru a vă asigura că nu va interfera cu planul dumneavoastră de tratament.

Ce parere ai?

0 / 5

Your page rank:


Denisa Stancu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *