Cum să îți întărești genele cu remedii naturale


cum sa intaresti genele

Cum să-ți întărești genele și sprâncenele pentru a le face mai lungi, mai groase și mai presus de toate mai sănătoase. De la nutriție la remedii naturale pentru genele fragile.

Genele și sprâncenele pot fi foarte fragile. Dacă unele cad mereu când îți freci genele, ar trebui să acorzi o atenție deosebită dietei tale.

Genele sunt unul dintre cele mai importante elemente ale feței noastre și a avea sprâncene perfecte este visul multora. Genele vă pot evidenția ochii și vă pot reînnoi intensitatea privirii. Tocmai din acest motiv, a ști să-ți întărești genele este esențial pentru a-ți asigura un aspect mai sănătos și, pur și simplu, mai bun.

Dar cum se face? Cum îți poți întări genele urmând metode DIY care îți vor permite să ai gene mai puternice și mai groase?

Cum să întăriți genele cu uleiuri naturale

Să începem cu un pas foarte simplu și foarte eficient: întărirea genelor cu uleiuri.

Uleiurile sunt de fapt o soluție excelentă pentru întărirea genelor, făcându-le mai groase și mai lungi. De exemplu, uleiul de măsline vă va putea oferi o mână reparatoare pe termen mediu, iar caracteristicile sale de hidratare și hrănire se vor extinde nu doar asupra genelor, ci și asupra pielii.

Folosirea lui este, de asemenea, foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să iei o baghetă de rimel (curată!) sau un bețișor delicat și să treci ușor și fără grabă substanța genelor. Întrucât este o substanță naturală și nu foarte agresivă, puteți repeta și această operațiune în fiecare seară, înainte de culcare și bineînțeles după demachiere.

Un alt ulei care te va ajuta este uleiul de ricin. Uleiul de ricin este de fapt o minune pentru hidratarea genelor, oferindu-le mai multă strălucire și mărindu-le puterea și volumul. Această substanță poate fi aplicată și în fiecare zi, de preferință seara, după demachiere. Ai grijă însă să nu exagerezi: uleiul de ricin trebuie să fie 100% pur și, mai ales, trebuie folosit în cantități foarte minime!

Nutriție: nutrienți care întăresc genele

O mână de ajutor puternică pentru întărirea genelor este, de asemenea, legată de o nutriție corectă .

Se știe, de fapt, că unele alimente sunt ideale pentru a oferi organismului nostru elementele nutritive de care are nevoie: pentru a avea gene puternice și voluminoase, încearcă să prefere alimentele care conțin multe săruri minerale precum magneziu, zinc și vitaminele A, B, C și E: de la migdale la pește, cu siguranță nu ar trebui să ai dificultăți în a-ți găsi mâncarea preferată, cu care să-ți îmbogățești alimentația cu bunătate și sănătate!

Greșelile pe care le faci și care provoacă gene fragile

Dacă până acum ne-am concentrat asupra unor lucruri pe care trebuie neapărat să le faci dacă vrei gene mai puternice, permite-ne acum să împărtășim cu tine câteva comportamente pe care nu ar trebui să le repete!

In primul rand ai grija sa nu folosesti prea mult ondulatorul de gene, care este un instrument care iti poate oferi cateva avantaje suplimentare pe termen foarte scurt, dar care pe termen lung risca sa slabeasca genele, ducand la ruperea acestora.

Un alt accesoriu pe care trebuie să-l folosești cu mod deosebit este rimelul rezistent la apă , care necesită mai mult efort pentru îndepărtare. Prin urmare, va produce și un stres mai mare asupra genelor tale, care s-ar putea slăbi și, prin urmare, s-ar putea rupe.

O altă greșeală pe care o fac multe femei și pe care nu ar trebui să o repeți deloc este să te culci fără să te demachiezi: chiar dacă ești obosită, lasă-ți deoparte câteva minute pentru a îndepărta orice reziduu de machiaj de pe piele și ochi.. Dacă rimelul rămâne pe gene toată noaptea, va ajunge să le facă mai uscate și mai predispuse la rupere.

Așadar, de aici, o concluzie care ar trebui să-ți fie dragă atunci când îți cumperi accesoriile de machiaj: evitați să cumpărați produse de proastă calitate, adesea de mărci necunoscute, lipsite de elemente nutritive prețioase care ar putea contrabalansa tensiunea și stresul care sunt determinate de aplicarea lor.

Dacă observați apoi că, în ciuda măsurilor de precauție pe care le-am rezumat mai sus, genele dumneavoastră sunt din ce în ce mai slabe și continuă să se spargă și să cadă, tot ce trebuie să faceți este să vă împărtășiți situația cu un dermatolog bun, care va verifica dacă există ceva specific. cauze.care te impiedica sa iti intariti genele si sa ai gene mai puternice si mai voluminoase . Sănătatea și frumusețea îți vor fi recunoscătoare!

Sprâncene casante

În mod similar, trebuie să fii atent și la machiajul folosit pentru sprâncenele tale. Vopselele pentru sprâncene pot fi foarte dăunătoare dacă nu sunt alese cu mare grijă.

Ce parere ai?

0 / 5

Your page rank:


Denisa Stancu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *