Cum să ai sprâncene groase și gene lungi


gene si sprancene lungi

Cum să ai sprâncene groase: toate soluțiile pentru a-ți îngroșa sprâncenele. De la machiaj la îngrijire dedicată. Tratamente de înfrumusețare, remedii naturiste și sfaturi utile pentru îngroșarea sprâncenelor.

A avea sprâncene groase este dorința multor femei: pe de altă parte, întrucât este un element clar de seducție, capabil să-și aprecieze mai mult privirea, disponibilitatea sprâncenelor groase este cu siguranță o valoare adăugată de frumusețe! Dar cum să ai sprâncene lungi? Cum putem păstra și îmbunătăți acest element de farmec?

Cum să îngrijești sprâncenele

Primul lucru pe care ți-l recomandăm să faci dacă vrei să ai sprâncene mai lungi este să ai grijă de ele în mod corespunzător, zi de zi.

În special, este important să acordați o atenție sporită în activitățile de seară, la demachiere: genele și sprâncenele nu trebuie niciodată frecate, ci trebuie curățate cu un produs anume, curățându-le delicat.

Puteți face acest lucru prin înmuierea unui tampon demachiant cu agenți de calmare, așezându-l pe ochiul închis și apoi îndepărtându-l apăsând ușor de sus în jos pentru gene, sau din interior spre exterior pentru sprâncene.

Așa că ia o baghetă de rimel și întinde un strat subțire de ulei de ricin pe gene și sprâncene. Nu uitați că pe piață există produse specifice pe bază de vitamina E, B8 și C, minerale, aminoacizi și acizi grași: acestea sunt suplimente fundamentale pentru a garanta cea mai bună sănătate genelor și sprâncenelor (și nu numai), care ai putea alege sa achizitionezi si sa folosesti treptat, in combinatie cu o alimentatie sanatoasa si echilibrata bazata pe peste, leguminoase si cereale integrale.

Machiază genele și sprâncenele

Odată ce ați înțeles cum să vă îngrijiți și să vă îngrijiți corect sprâncenele, a sosit momentul să învățați câteva „trucuri”. În acest context, cel mai simplu secret pentru obținerea genelor lungi este alegerea unui rimel de bună calitate (nu folosiți rimel de proastă calitate, deoarece acestea ar putea fi prea agresive și dăunătoare). De asemenea, amintește-ți să-ți schimbi rimelul cel puțin o dată în fiecare sezon, astfel încât să poată fi evitată contaminarea și, prin urmare, să poată fi evitate infecțiile rele.

Printre celelalte instrumente pe care le-ai putea folosi pentru a „da-ți o mână de ajutor” în obținerea genelor mai lungi, lumină verde la ondulatorul de gene… atâta timp cât îl folosești corect! În schimb, este mai bine să eviți waterproof-ul, folosindu-l doar atunci când nu te poți lipsi de el: pentru a elimina această substanță trebuie să acționezi cu o forță mai mare și, prin urmare, ai risca serios să-ți strici genele.

Dar sprâncenele?
Nu lipsesc creioanele concepute pentru a face sprâncenele să pară mai groase . Există creioane disponibile pe piață pentru a defini sprâncenele, dar este important să alegi o nuanță cât mai apropiată de cea a părului tău natural.

Tratamente de cosmetician pentru sprancene groase

Dacă îngrijirea și dieta pentru genele tale și puțin machiajul nu au fost suficiente pentru a-ți permite să obții un rezultat mai bun în ceea ce privește genele mai lungi și sprâncenele mai groase , există întotdeauna ceva ce poți face pentru a-ți putea obține. obiective: apelați la mâinile experte ale unei cosmeticiene, care vă poate aplica tratamente care să vă facă sprâncenele rare și prost definite… cele mai bune sprâncene pe care le-ați văzut vreodată! Dar cum se face?

Există, evident, numeroase tehnici, iar alegerea va depinde de priceperea cosmeticienei de a înțelege care sunt nevoile dumneavoastră specifice. De exemplu, se poate proceda cu o vopsire simpla, sau cu dermopigmentare, care va umple spatiile dintre sprancene intr-un mod mai natural.

Produse specifice pentru alungirea genelor: Nanolash

Produse specifice pentru alungirea genelor au devenit recent disponibile pe piata si dintre acestea evidentiam Nanolash , un ser de gene extrem de eficient .

Nanolash este un ser activ capabil să stimuleze creșterea genelor, să extindă și să întărească genele și să înmoaie genele și pielea din jurul genelor .

Nanolash vă permite să aveți gene cu până la 50% mai lungi după doar o lună de utilizare.

Aplicarea este foarte simpla: dupa curatarea tenului si demachierea ochilor, aplicati produsul incepand de la baza genelor cu ajutorul pensulei corespunzatoare. După câteva secunde serul va fi absorbit și își va începe acțiunea de întărire asupra genelor tale.

Ingredientele serului pătrund adânc în piele până la rădăcinile genelor, unde își implementează acțiunea. Bulbii de păr sunt hrăniți și produc rapid gene puternice, groase și lungi.

De asemenea, Nanolash face ca genele să pară mai închise la culoare și le învăluie într-o stare de protecție, prevenind căderea sau ruperea lor.

În această imagine puteți aprecia imediat rezultatele aplicării produsului comparând modul în care arată un ochi înainte și după aplicarea produsului.

Microblanding pentru sprancene groase

Printre inovațiile din sector, subliniem pur și simplu prezența microblanding toll, un instrument în care se introduc ace sterile cu care cosmeticiana va face micro zgârieturi în care să introducă culoarea. Rezultatul final va fi o spranceana cu efect tridimensional , capabila sa reproduca perfect parul natural. Desigur, tratamentul nu este tocmai low cost (costă minim 300 de euro, dar prețul va depinde de lista de prețuri a centrului de înfrumusețare și de procedurile urmate) și efectul nu este nelimitat (durează aproximativ 4-6 luni). ). Rezultatul, însă, este într-adevăr de o calitate excelentă și ar putea merita!

Pentru a afla părerea make-up-artiștilor experți pe tema microblanding-ului și remediilor pentru îngroșarea sprâncenelor , este disponibil articolul aprofundat intitulat: sprâncene perfecte. Nu lipsesc remediile naturale capabile să restabilească sprâncenele groase și cu aspect natural .

Să vorbim mai mult despre profunzimea privirii și să ne concentrăm pe gene. Cei care doresc să aibă un aspect perfect nu pot subestima laminarea sau folosirea rimelului natural pentru a lungi genele.

Gene mai lungi: extensii si laminare

În toate acestea, nu putem încheia decât cu o scurtă reflecție asupra extensiilor , care vă vor permite să aveți gene mai lungi . Inserarea va avea loc la baza parului natural si, daca alegi extensii de buna calitate, vei obtine rezultate cu adevarat remarcabile, care vor rezista cel putin 2-3 saptamani inainte de a cadea. O alta solutie finala este laminarea, un produs de keratina care imbraca genele si le curba, dand impresia ca sunt mai lungi. Alegerea este a ta (și a cosmeticienei tale)!

Ce parere ai?

0 / 5

Your page rank:


Denisa Stancu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *