Cum să întinzi pantofii strâmți: soluții eficiente pentru a nu mai simți durerea


Ți-ai cumpărat vreodată o pereche de pantofi online și ai constatat că, deși sunt mărimea ta, sunt puțin strâmți sau prea comozi? Nu vă faceți griji, avem aici câteva metode eficiente pentru a rezolva această problemă.

Importanța încălțămintei confortabile

Purtarea pantofilor prea strâmți sau prea confortabili poate provoca iritații enervante și vezicule în timp. Dacă aveți o pereche de pantofi pe care nu o mai folosiți din cauza acestei probleme, avem o veste bună! Există modalități eficiente de a vă întinde pantofii, toate acestea au fost testate personal și au dat rezultate grozave! Să aflăm împreună care sunt.

Amintiți-vă că aceste sfaturi de întindere a pantofilor funcționează cel mai bine pe materiale naturale precum pânza și pielea. Pantofii din poliuretan și alte materiale sintetice tind să revină la dimensiunea inițială în timp.

Metoda de congelare

Pentru această metodă veți avea nevoie de:

  • Două pungi mari de plastic cu fermoar;
  • Apă.

Deschideți ambele pungi și introduceți-le una in alta. Așezați pungile în interiorul pantofului, asigurându-vă că ajungeți în toate colțurile. Umpleți punga interioară cu apă pentru a umple complet pantoful, apoi sigilați cu grijă ambele pungi.

Pune pantofii în congelator și lasă-i acolo până când apa a înghețat complet. Când apa îngheață, se va extinde (aproximativ 9%!) și va face pantofii mai largi. După ce îți scoți pantofii din congelator, lasă gheața să se dezghețe cât să poata fi scoasă. Pantofii tăi ar trebui să fie acum mai largi și gata de purtat.

Metoda alcoolului izopropilic

Turnați o cantitate mică de alcool izopropilic într-o sticlă de pulverizare goală. Pulverizați interiorul pantofilor prea strâmți până când sunt ușor umezi. Pune-ți pantofii și mergi până când alcoolul se usucă. Dacă este necesar, repetați procesul.

O altă versiune a acestei metode presupune înmuierea unei perechi de șosete de bumbac în alcool și stoarcerea excesului. Apoi pune-ți șosetele și pantofii, mergi până când alcoolul se usucă. Dacă încălțămintea încă se simte puțin strânsă, repetați procesul de mai multe ori până obțineți confortul dorit. Nu uita, confortul este esențial pentru sănătatea picioarelor tale!

Ce parere ai?

0 / 5

Your page rank:


Denisa Stancu

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *