make up ten

Machiajul de zi este perfect pentru școală și pentru muncă-oferind un aspect proaspăt și natural. Machiajul zilei ar trebui să mascheze imperfecțiunile și să lase pielea netedă, radiantă. Consultați sfaturile despre cum să efectuați machiajul zilnic pas cu pas!
Machiajul zilei are sarcina de a ascunde defectele și de a arăta frumusețea naturală a unei femei. Un astfel de machiaj pe care îl purtăm zilnic la locul de muncă, la școală. În câțiva pași simpli, veți învăța cum să efectuați un machiaj ușor și fără cusur zilnic.

Înainte de a începe pictura pe față, aveți grijă de starea pielii. Pre-face peeling sau ștergeți pielea cu un tonic delicat pentru fata. Apoi aplicați un hidratant și așteptați câteva minute până când pielea este complet absorbită. În cele din urmă, pregătiți-vă fața pentru machiaj, adică aplicați un ser sau o bază de maturare. Machiaj de zi, pas cu pas
Pasul unu-solul potrivit

Alege un grund adecvat pentru tonuri de piele.

Pentru a verifica dacă culoarea bazei se potrivește cu culoarea pielii, aplicați un pic de machiaj pe linia maxilarului. Dacă baza se topește cu pielea, înseamnă că culoarea sa este perfectă. Utilizați bureți sau perii speciale pentru a aplica grundul. Dacă nu aveți astfel de accesorii, puteți aplica grundul cu vârful degetelor.

Aplicați grundul din interiorul feței spre exterior-îndepărtați pielea, nu frecați. Apoi, veți obține un efect foarte natural. Aplicați grundul uniform pe întreaga gură, evitând zona din jurul ochilor. Asigurați – vă că trageți grundul pe linia maxilarului inferior-atunci veți evita efectul “măștii”. Cu o perie subțire, aplicați concealerul punctual în locurile care trebuie ascunse-pustule, vânătăi, capilare crăpate. Stratul de egalizator pet aplicat cu atenție cu degetul. Pleoapele inferioare, adică pete sub ochi, vopsea cu un concealer clarificator sau un iluminator lichid. Aplicați un strat subțire de produs cosmetic, apoi mângâiați ușor cu degetele. În același mod, procedați cu pleoapele superioare. Suprapunerea egalizatorul pe ea pentru a crea baza corespunzătoare sub umbra. Egalizatorul se aplică, de asemenea, de-a lungul liniei nasului.