make up ochi

Ochii mari, frumoși leagă aspectul masculin. Provoacă, de asemenea, simpatie și încredere, care afectează o viață socială de succes. Vezi cum să picteze ochii, să învețe trucurile experților noștri și bucurați-vă de un aspect fermecător. Machiajul ochilor poate părea complicat, mai ales atunci când avem mai multe culori de umbre și câteva metode de aplicare a acestora. Este ca o lucrare a artistului care accidente vasculare cerebrale succesive creează o imagine frumoasă. Știm cât de ușor este să pictezi buzele cu ruj sau să accentuezi obrajii cu fard de obraz. Prin urmare, cel mai adesea, machiajul ochilor se reduce la utilizarea rimelului și a dermatografului negru (deși necesită o mână pricepută). Merită totuși să aveți această capacitate, cel puțin la un nivel de bază.

Ochii bine vopsite vor deveni una dintre cele mai puternice părți ale feței tale. Este extrem de important, pentru că, așa cum arată studiile, bărbații au observat o femeie cu privirea să rătăcească în jurul valorii de corpul ei, dar – contrar stereotypowym instanțele de judecată – concentrat până la 2,97 secunde, se uită în ochii ei. Mai mult decât atât, cercetările ulterioare au arătat că ochii mari vă fac să vă percepeți ca fiind mai atrăgători și mai excitați, vă vom arăta cum să faceți aspectul XL pas cu pas. alegeți cea mai bună rimel
Aceia dintre noi care nu s-au născut cu ochii lui Anne Hathaway visează ca, prin magie, să adăugăm expresivitate aspectului. Ce rimel să folosească pentru a obține un efect magic? Aluzie la Make-Up Artist Andrzej Kavchinsky.

Ridicați pleoapele
Aici va fi de neînlocuit rimel cu o perie care prelungește vârfurile genelor. Alungirea și răsucirea genelor pentru a echilibra ptoza. Prin aplicarea rimelului, ridicați și trageți genele în sus.

Expune ochii
Cu ochii profund plantați, o periuță de dinți va funcționa, ceea ce va scoate adâncimea ochilor. Genele ar trebui să fie trase cu rimel, îngroșarea puternic. Pune-le în mijloc până la capăt.

Măriți distanța dintre
Genele trebuie să fie îngroșate, dar nu lipite. Nu uitați că fiecare geană a fost puternic stins. Adăugați un strat suplimentar în colțurile exterioare. Utilizați o rimel care îngroșă și, în același timp, separă cu exactitate fiecare geană.