make up buze

Citiți articolul și aflați câteva trucuri care vă vor ajuta să faceți machiajul perfect al buzelor. Prea largi, prea înguste, prea mici, sau buze crăpate? Nu mai este o problemă!
Cel mai important lucru despre machiajul buzelor este ca acestea să fie perfect netede. Dacă buzele tale sunt crăpate-folosind un peeling moale, granular. Scrubul poate fi făcut singur pe bază de zahăr sau cafea. De asemenea, o opțiune bună este să masați buzele cu o periuță de dinți nu prea rigidă. Cu toate acestea, nu uitați să faceți acest lucru foarte atent – exfolierea prea intensă a epidermei poate duce la leziuni ușoare și sângerări.
Dacă nu aveți un astfel de produs cosmetic ca bază, trebuie să îl înlocuiți în alt mod. Pregătirea adecvată a pielii pentru machiaj este baza dacă vrem să ne bucurăm de machiaj pentru o lungă perioadă de timp. Înainte de a aplica ceva ar trebui să hidrateze corect buzele-de preferință cu un balsam de buze sau un ruj transparent. Un produs cosmetic popular de acest tip este, de asemenea, ulei de buze. Încercați să vă hidratați buzele cât mai des posibil, mai ales în timpul verii. Cele mai simple culori de ruj pentru culoarea buzelor “nud”, toate nuanțele de bej, maro deschis, piersic delicat sau roz.
Este un pic mai greu să desenezi culori mai puternice și mai intense, cum ar fi coralul delicat sau culoarea roz “Barbie”.
Cu toate acestea, cele mai complexe sunt rujurile care au o culoare închisă și strălucitoare. Culoarea roșie, atât de adorată de femei, este considerată una dintre cele mai dificile pentru aplicarea pe buzele noastre.

Deci, cum să aplicați rujul în culoarea noastră preferată?

Înainte de a începe să aplicați oricare dintre rujurile noastre, merită să cumpărați o pensulă pentru colorarea buzelor, într-adevăr facilitează aplicarea exactă a produsului și împiedică aplicarea excesivă a acestuia.
De asemenea, trebuie să avem creionul de buze potrivit în culoare, cel puțin aproape de culoarea rujului nostru. Linerul ne fixează rujul pe buze și se aplică așa cum am descris mai jos. Cu toate acestea, nu merită să o dețineți (mă descurc fără garnituri).

1. pe perie, formăm un pic din rujul nostru într-o culoare preferată și începem să ne tragem gura, de la desenarea conturului buzelor (depinde de forma noastră a buzelor, indiferent dacă acestea sunt ideale sau invers), începe cu “arcul Cupidonului”, adică partea superioară a gurii (așa cum este în imagine)

2. apoi trageți ușor conturul pe mijlocul buzei noastre inferioare

3. conectați conturul părții medii a buzei inferioare la colțurile buzelor (observăm cât de netede sunt ambele părți)

4. acum conectăm colțurile cu conturul superior al buzelor noastre (de asemenea, acordăm atenție dacă ambele părți ne-au ieșit la fel)

calm, dacă nu ați reușit, nu vă faceți griji, nu este ușor, este nevoie de practică, așa că trebuie să practice, doar începe din nou 😉

5. dacă suntem siguri că conturul buzelor noastre este perfect, putem lua pentru a umple toate buzele rujului nostru preferat

6. tragem buzele superioare și inferioare ale buzelor noastre