Cum sa faci un demachiant natural : cele mai bune optiuni pentru demachiere si ingrijire a tenului tau cu remedii naturiste usor disponibile acasa sau in magazinele de plante medicinale.
Cei cărora nu le plac demachiantele clasice fără rețetă pot recurge la trucuri simple pentru a demachia. Doar deschide cămara și iată tot ce ai nevoie pentru a-ți îndepărta machiajul de pe față. Uleiul de măsline, de exemplu, este cel mai bun aliat al nostru în cosmetica naturală. Dar nu lipsesc produsele naturale de folosit pentru îngrijirea și frumusețea pielii noastre!
De ce este important să te demachiezi seara
Nu toate femeile sunt conștiente de importanța demachierii de pe față. Te simți obosit seara și, prin urmare, preferi să mergi la culcare fără a fi curățat temeinic pielea feței. Lucru absolut greșit! Chiar daca este un sacrificiu demachierea fetei, trebuie facuta pentru a preveni infundarea porilor si in consecinta a evita aparitia acneei si a numeroaselor imperfectiuni ale pielii.
Cum să faci un demachiant natural
Din acest motiv, este important să cunoaștem produse alternative pentru demachiere. Pe lângă faptul că sunt ieftine, sunt inofensive și ușurează sarcina fără a provoca alergii sau iritații ale pielii. Pe această pagină vă vom arăta cum să demachiați datorită utilizării diferitelor uleiuri naturale disponibile ușor în magazinele de plante medicinale sau prin vânzări online. Datorită proprietăților lor, îndepărtează produsele cosmetice și hrănesc pielea.
Ulei de masline
Uleiul de măsline este un excelent demachiant facial; curăță porii în profunzime, lăsând pielea moale, cu aspect sănătos. Toate acestea datorită proprietăților benefice prezente în acest ingredient extraordinar.
Cum se procedează
- Înmuiați un tampon de bumbac cu o cantitate mică de ulei de măsline apoi treceți-l pe față, făcând masaje circulare.
- Asigurați-vă că îndepărtați toate urmele de machiaj. În schimb, îndepărtați excesul de ulei cu un prosop curat.
Ulei de migdale
Acizii grași și principiile antioxidante prezente în uleiul de migdale sunt indicate pentru atenuarea daunelor cauzate de substanțele chimice agresive conținute în cosmetice și toxinele prezente în mediu. Îndepărtează impuritățile din pori și reduce inflamația, limitând riscul de acnee. Pur și simplu aplicați puțin ulei de migdale pe față și îndepărtați-vă machiajul cu o minge de vată sau o cârpă curată.
Ulei de cocos
Uleiul de cocos este foarte popular în cosmetica naturală. Este un ingredient prezent in multe produse bio pentru curatarea si demachierea fetei. Datorită acțiunii sale antioxidante, hrănește pielea în profunzime și elimină impuritățile. Aplicarea sa regulată tonifică pielea și reduce efectele negative ale radicalilor liberi. Pur și simplu aplicați câteva picături de ulei de cocos cu degetele, exersând un masaj ușor pe zonele de îndepărtat. Îndepărtați excesul de ulei cu un prosop moale.
Ulei de avocado
Datorită prezenței mari a acizilor grași și a aminoacizilor, uleiul de avocado reprezintă o soluție valabilă pentru cei cu pielea uscată sau sensibilă. Datorită proprietăților sale nutritive, îmbunătățește activitatea glandelor sebacee și crește gradul de hidratare al pielii. Pe langa faptul ca este eficienta in demachiere, utilizarea sa constanta pe piele reduce riscul de imbatranire prematura. Pur și simplu aplicați uleiul pe zonele de îndepărtat printr-un masaj ușor și îndepărtați excesul de produs cu un prosop moale.
De unde să cumpăr ulei de avocado?
Uleiul cosmetic de avocado poate fi găsit în magazinele de produse de frumusețe sau în majoritatea supermarketurilor bine aprovizionate. Este mult mai ușor de găsit decât forma sa de calitate alimentară.
Ulei de trandafir
Uleiul de trandafir este ideal pentru pielea sensibilă. Reduce iritația și menține pH-ul natural al pielii. Datorită consistenței sale, îndepărtează ușor machiajul și protejează pielea de toxine și uscăciune. Doar aplicați puțin ulei pe piele și îndepărtați machiajul de pe față cu ajutorul unei mingi de bumbac sau a unui șervețel.
0 Comments