gomaj si exfoliere faciala

După cum arată studiile de consum: printre cele zece produse cosmetice cele mai cumpărate de pe locul opt se află peelingul. Surpriză? Nimic de genul ăsta. Din ce în ce mai mulți oameni își dau seama că un scrub bun nu numai că împrospătează cuticula, o face mai netedă, mai sănătoasă și mai tânără, dar elimină și unele pete și este o modalitate ideală de a curăța pielea.
Pielea este o parte extrem de importantă a corpului nostru. Este un fel de mantie, învelitoare și protejează organele cele mai importante. Este o frontieră clară între interiorul corpu tânără lui și mediul exterior. Starea ei sănătoasă afectează calitatea vieții noastre. Pielea este un organ care este în mod constant restaurat. Ciclul de regenerare a pielii de bază durează o lună. Poate, cu toate acestea, extins din cauza vârstei, stres, factori psihologici. În acest caz, pielea devine aspră, gri, încetează să mai fie un ornament. Din fericire, există încă un scrub facial magic care îndepărtează instantaneu epiderma moartă și, în același timp, netezește și hidratează pielea. Pentru a efectua o exfoliere profundă a feței, puteți consulta un dermatolog sau puteți efectua procedura într-un salon de înfrumusețare. Cojile cele mai grave sunt efectuate folosind un laser și sunt deținute de proceduri foarte intruzive.

Peelingul mediu-adânc este realizat cu sprijinul acizilor fructiferi, iar sarcina lor este de a stimula producția de colagen. În ceea ce privește peelingul de suprafață, acestea acoperă doar stratul superior al epidermei și sunt efectuate în cabinetele cosmetice folosind acizi, cum ar fi glicol sau migdale.

În confortul casei, totuși, puteți folosi cu succes un scrub facial care exfoliază stratul de suprafață al epidermei, îl curăță profund și se pregătește să adopte alte tratamente de îngrijire a pielii. Dermatologii observă că frecarea casei trebuie făcută cel puțin o dată pe săptămână, iar cu grăsime – de două ori pe săptămână.
Există multe peeling-uri pe piață. Producătorii s-au depășit în publicitatea și recomandările produselor lor. Consumatorul are adesea probleme cu ce peeling să aleagă. În primul rând, merită amintit faptul că fața-o parte foarte delicată a pielii-este de fapt cea mai delicată. Prin urmare, nu vom aplica peeling pe suprafața sa, care au un efect invaziv care provoacă iritarea pielii.

Principalul produs pe care îl putem folosi pentru exfolierea pielii feței este peelingul cu granulație fină. Se prepară din particule mici, care se confruntă direct cu pielea moartă. O opțiune bună este peelingul enzimatic, care pătrunde în straturile principale ale dermei, dizolvă epiderma excitat, care apoi se spală destul de ușor. Pentru multe femei, cel mai bun scrub este tipul de peeling. Aplicați – l pe față și lăsați-l timp de aproximativ 10 minute-până când se usucă complet. Apoi scoateți ușor, ca o mască, complet din piele. Dermatologi, mai degrabă decât recomanda pe fata de peeling boabe, care sunt destinate pentru organism. O persoană pe un astfel de tratament intens este prea sensibil.