lumanare de masaj shea cacao

Shea masaj este un masaj nutritiv pe bază de ulei extras din grăsimea obținută din nuci de copac ulei cu adaos de aromaterapeutice esențiale. Untul de Shea protejează pielea de uscare, încetinește îmbătrânirea pielii și formarea ridurilor. Este deosebit de benefic pentru pielea uscată și slab hidratată, exfoliată, crăpată și îmbătrânită. Oferă o gamă completă de vitamine și substanțe nutritive necesare pentru a menține pielea netedă, bine îngrijită și sănătoasă.

Masajul relaxant cu ulei cald este unul dintre cele mai populare masaje, este un ritual magic, senzual pentru corp, suflet și minte. Hrănește profund, relaxează, restabilește puterea și energia. În funcție de gusturile oaspeților noștri, masajul se poate face foarte ușor sau mai greu – pentru că fiecare dintre noi percepe relaxarea în moduri diferite. Indiferent dacă va fi mai puternică sau mai blândă și o vom face întotdeauna într-un birou special pregătit și de înaltă calitate, cu un ulei cald situat în mai multe arome senzuale. Uleiul răsfață pielea cu căldură plăcută, iar masajul efectuat într-un ritm lent, cu mișcări moi, cu formule ritmice, la lumina lumânărilor, cu muzică și aromă sączącej, elimină tensiunea musculară, ameliorează stresul, relaxează și provoacă o dispoziție excelentă. Are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, restabilește ritmul corect al inimii, îmbunătățește circulația sângelui și starea pielii.
Un masaj nutritiv, luxos, realizat în ulei natural, cu adaos de uleiuri aromaterapice.

…Descoperirea ultimilor ani în Europa și Statele Unite ale Americii unt de shea (unt de shea, unt de shea), cunoscut de secole pentru oamenii din Africa de Vest. Proprietăți neobișnuite de întinerire, calmant, au fost folosite din timpuri imemoriale. În documentele din egiptul Antic, păstrat din vremea reginei Cleopatra, sunt menționate caravanele de negustori, тянущих din Africa de Vest, care aduc prețios unt de shea, pentru conducători, puternici, atunci în lume, pentru a păstra tinerețea, frumusețea, sănătatea.

Această alergie africană a pielii shea (AFRICAN Shea BUTTER) este făcută din grăsimi derivate din nuci de copac de unt. Untul de shea oferă o gamă completă de vitamine și substanțe nutritive necesare pentru ca pielea să fie cu siguranță elastică, netedă, hidratată și, cel mai important, mai sănătoasă. Shi stimulează activitatea celulară pentru combaterea îmbătrânirii și, de asemenea, restabilește epiderma în sine. Se recomandă pielea uscată, precum și pielea care a avut un contact prelungit cu lumina soarelui, deoarece va fi foarte hidratată. Untul de shea, pe lângă proprietățile excelente de îngrijire a pielii (acizi grași saturați și nesaturați, vitaminele E și F și provitamina vitaminei A) sporesc efectul masajului, afectând relaxarea asupra mușchilor. Acizii grași prezenți în ulei sunt aproape identici cu acizii grași găsiți în stratul cornos al epidermei, astfel încât Carita-este atât de bine tolerată și absorbită prin piele.

Înainte de masaj, uleiul este încălzit și aplicat direct pe piele la o temperatură de aproximativ 40 de grade, ceea ce crește efectul terapeutic al masajului și senzației în timpul procedurii.

Pielea netedă, hidratarea completă și odihna superbă!

  • Acțiunea de masaj:
  • hidratarea și etanșarea pielii
  • furnizarea de vitamine E și a-pielea devine netedă, hidratată și lubrifiată
  • livrarea de vitamina F-promovează relaxarea musculară
  • regenerarea pielii
  • nutriție după radiația solară
  • protejează pielea de uscare prin stocarea apei în piele
  • deosebit de util pentru pielea crăpată, uscată, crăpată