ulei unghii si cuticule

O modalitate foarte populară de a întări unghiile este să le ungeți cu ulei. Ajută nu numai la unghiile sensibile, ci și la pielea grosieră și proeminentă. Cu toate acestea, cum să alegeți ulei de unghii? Ulei de argan, ulei de nucă de cocos, și poate ulei de ricin, care are un efect excelent asupra stării genelor tale. Vedeți cum să vă lubrifiați unghiile pas cu pas și de ce merită să faceți acest lucru. Mai ales după îndepărtarea hibridului sau a gelurilor.

Lubrifierea unghiilor-de ce?
Cine ar trebui să-și lubrifieze unghiile în mod regulat? Oricine dorește să aibă o placă puternică și sănătoasă și piei bine îngrijite pe arborii unghiilor. Unghiile și pielea, la fel ca părul și pielea, se pot usca. Când nu sunteți suficient de hidratat, devine fragil, fragil, este mai greu să crească. Pot apărea chiar și pete pe ele.

Uleiurile asigură protecția plăcii de unghii împotriva uscării și, mai presus de toate, restabilește unghiile. Datorită faptului că țigla va fi mai puțin fragilă și chiar și în caz de rănire, pur și simplu se retrage în loc să se rupă. Aplicarea uleiului pe unghii zilnic și, potrivit unor școli, de până la 2 ori pe zi, poate îmbunătăți starea unghiilor și poate elimina petele de pe ele.

de ce lubrifiați unghiile

Impregnarea cu ulei este potrivită, mai ales atunci când aveți unghii lungi pe unghii-este un hibrid, sfaturi sau gel. Aceste tehnici de acumulare a unghiilor distrug placa de unghii și matricea ei. Prin urmare, mai ales după o astfel de manichiură durabilă, aveți nevoie de o regenerare bună. Apoi, puteți aplica pe unghii balsamuri preparate sub formă de lac sau puteți lua uleiul de măsline obișnuit, care se află în siguranță în bucătărie și îl puteți lubrifia cu unghiile.

Înmuierea unghiilor în ulei cald și rece
Cel puțin 2 școli, lubrifierea unghiilor. Puteți face acest lucru în căldură sau în timpul iernii.

Un lubrifiant pentru căldură nu este altceva decât înmuierea unghiilor în ulei încălzit. Alegeți medicamentul potrivit încălziți-l într-o cratiță sau într-un cuptor cu microunde, turnați-l într-un castron, apoi puneți unghiile în ea timp de 10 până la 15 minute. Uleiul cald pătrunde mai repede adânc în unghii. Această procedură poate fi efectuată de 2 ori pe săptămână pentru a vedea rezultatele dorite. Amintiți-vă că înainte de procedura de a spăla lac de unghii. Apoi, uleiul va fi mai bine absorbit. În plus, înmuierea unghiilor în ulei esențial poate face ca lacul să se șteargă.

Uleiul rece este frecarea zilnică a uleiului în placa de unghii și cuticula. Cel mai bine este să faceți acest lucru de 2 ori pe zi − dimineața și seara − deoarece a aplicat o cremă de față. Nu este necesar să se spele unghiile pentru asta. Doar o picătură de ulei esențial pe unghie. Și ce ulei pentru îngrijirea unghiilor de a utiliza?

Ulei de unghii și cuticule-ce să alegi?
Alegerea este destul de mare. Verificați rețeta mea de ulei de unghii: pentru a le face să crească sănătoși și puternici! Rețetă de casă ulei de întărire pentru unghii. După cum am spus, puteți folosi chiar și un ulei de măsline simplu pentru a lubrifia unghiile. Este o sursă excelentă de acizi grași: oleic, palmitic, linoleic și linolenic. În plus, uleiul de măsline conține vitamina E, care stimulează celulele organismului să se regenereze. Uleiul de măsline conține, de asemenea, vitamina A, care ajută la exfolierea celulelor moarte și face loc celor noi. Uleiul de măsline poate, de asemenea, ajuta la creșterea unghiilor.

Datorită conținutului de acizi grași și vitamina E, uleiul de migdale dulci este, de asemenea, recomandat pentru îngrijirea unghiilor. În hidratarea și protejarea unghiilor, acizii grași omega-3 și Omega-6 joacă un rol important. Proporțiile foarte bune ale acestor componente conțin ulei de argan. De asemenea, afectează foarte bine pielea din jurul unghiilor-o va înmuia și o va calma.