ulei de luminita de seara

Uleiurile vegetale datorită procesului relativ simplu de presare au servit oamenilor de secole nu numai în scopuri de consum, ci și în scopuri igienice. Cei mai mari propagandiști ai acestei metode de îngrijire au fost arabii și popoarele care locuiau în Peninsula Indochineză.

Proprietățile unice ale uleiurilor au fost apreciate de reprezentanții multor culturi cunoscute-babilonian, Sumerian, egiptean antic, est-asiatic, hindus, civilizații care locuiau în America de Sud, precum și în zonele din Europa de Nord.

Ce sunt uleiuri? Acestea sunt substanțe uleioase, solide lichide sau ușor topite, insolubile în apă, foarte diferite în domeniul chimic și de aplicare, despre astfel de anumite proprietăți fizice. Sunt determinate chimic ca toate substanțele solubile într-un anumit solvent utilizat la detectarea lor.

Uleiurile sunt împărțite în trei categorii:

uscare,
nu se usucă,
demisol.
Uleiurile din cauza originii (ceea ce implică și compoziția lor) sunt împărțite în:

minerale,
legume,
animale,
sintetice.
Uleiurile nu sunt uleiuri în sensul definiției date aici. Esențele sunt substanțe lichide concentrate care au anumite proprietăți, cum ar fi mirosul sau gustul. Dar să ne concentrăm asupra uleiurilor vegetale derivate din culturile oleaginoase.

Din punct de vedere chimic, uleiurile vegetale sunt amestecuri de esteri de acizi grași (polinesaturați și saturați). Uleiurile vegetale, ca și animalele, se referă la grăsimi. Nu toate uleiurile vegetale sunt comestibile, unele pot fi chiar otrăvitoare. Uleiurile vegetale au fost și sunt încă utilizate frecvent și de bună voie în îngrijirea pielii. Principalul motiv pentru aceasta este faptul că, în cele mai multe uleiuri vegetale sunt absorbite mai rapid decât ceara, uleiuri naturale, mai este presat la rece conțin ingrediente active, cum ar fi vitamine, minerale și oligoelemente. Uleiurile vegetale se referă la lipidele utilizate în îngrijire în principal ca un complex, adică substanțe care hidratează proprietățile și fac apă în epidermă. Acesta este exact un complex, sunt hidratante valide, fără a le wyparowywuje de apă din piele, astfel încât doresc utilizarea lor pentru persoanele care trăiesc într-un climat ostil cald pentru om. Mai multe uleiuri vegetale are mai mult decât atât, similitudinea de grăsime umană structurală-grăsime, care nu este destul de bine tolerat prin piele, este încă un efect de eliminare a poluării.