csampon

Spălarea părului este baza îngrijirii lor – trebuie să îndepărtați praful, excesul de sebum, resturile de produse cosmetice pentru styling. Datorită acestui fapt, părul și scalpul pot “respira” și pot absorbi cu ușurință substanțele nutritive. Cu toate acestea, ar trebui să alegeți cu atenție șamponul pentru tipul de păr, deoarece atunci când utilizați necorespunzător, puteți să-l slăbiți, să-l lipsiți de elasticitate, să-l faceți mai gras și chiar să scăpați mai repede. Pe ambalajul produselor cosmetice sunt întotdeauna informații care sunt destinate pentru uscat, vopsit, matreata, etc. Achiziționarea de șampon, ar trebui să acorde o atenție, de asemenea, că conține ingrediente care acționează de preferință asupra foliculilor de păr și a structurii părului. Astfel de acțiuni mai:

ceramide-protejează împotriva uscăciunii și a factorilor externi nocivi;
proteinele, în principal colagenul și keratina-promovează creșterea părului, împiedică pierderea umidității;
pantenol (provitamina B5) – accelerează creșterea și regenerarea părului, ameliorează reacțiile inflamatorii ale pielii;
vitaminele A și E – sporesc regenerarea, protejează împotriva radicalilor liberi și a razelor UV;
uleiuri vegetale-hidratează și restabilește părul, protejează împotriva razelor solare dăunătoare, nabłyszczają și facilitează pieptănarea;
extracte din plante-ele acționează calmant și sănătos pe scalp, reglează producția de sebum. În fiecare zi, nu vă întrebați cum să utilizați șamponul. Repetați următoarele acțiuni reflexiv. Merită totuși să acordați atenție dacă le efectuați corect, deoarece spălarea necorespunzătoare nu este utilizată nici pentru păr, nici pentru scalp. Începeți prin înmuierea capului cu apă. Ar trebui să fie cald pentru a elimina bine grăsime, dar nu fierbinte, pentru că nu-i place pielea. În loc să turnați șamponul direct pe păr, formați o cantitate mică în palmă și diluați cu apă pentru a forma spumă. Numai atunci să-l distribuie în mod egal fără speranță pe cap. Această comandă este importantă-folosind un șampon deja reproiectat, vă scutiți părul de frecare suplimentară și, în plus, consumați mai puțin machiaj.

Șamponul natural din Cuba arată ca o bucată de săpun, dar este un produs de spălare ușoară a părului (organic), care spumează perfect, curăță scalpul și părul. După mai multe proceduri de spălare, este posibil să observați o îmbunătățire a stării pielii și a părului. Șampoane în Cuba, cumpărați în magazine online cu produse cosmetice ecologice, magazine de medicamente.

Acum, substanțele surfactante înconjoară particulele de grăsime care se află pe păr și le îndepărtează de suprafață. Masați-vă capul cu grijă, cu vârful degetelor, începeți în locuri, deasupra gâtului și deplasați-vă spre frunte și temple. Asigurați-vă că vă spălați părul la periferie foarte bine, altfel chiar și imediat după spălare, acestea vor arăta învechite.