argila

Argila verde este un produs cosmetic natural, datorită căruia pielea dvs. va deveni hidratată, netedă și curată. Este ieftin, ușor accesibil și eficient. Argila verde are multe utilizări. Nutritiv și curativ. Verificați cum să o aplicați.
Argila verde funcționează luptă cu ridurile, antycellulitowo, tratează acneea, accelerează vindecarea pielii, exfoliaza mort epiderma, intareste parul, curata organismul de toxine, restabilește ph-ul natural al pielii și îndepărtează petele. Compresele din ea au un efect antiinflamator și analgezic. De asemenea, acționează relaxant și chiar vindecă ciuperca pielii.

Datorită proprietăților antiseptice este ideal în cazul abraziunilor, mușcăturilor de insecte și arsurilor. Masca de lut este ușor de preparat. O vei face în câteva minute.
Se amestecă toate ingredientele într-un castron și apoi se aplică masca terminat pe pielea curata. După 15-20 de minute, clătiți-l cu apă caldă. Pielea va deveni mai netedă și mai moale la atingere. La sfârșitul anului pat în crema de piele, și ați terminat.

În funcție de efectul pe care doriți să-l realizați, puteți adăuga și o mască: mușețel, albăstrea, frunze de măr, rozmarin, spirulină. Musetelul luminează tenul și dezinfectează, albăstrea albăstrea are un efect antibacterian și antiinflamator, frunzele de măr luptă împotriva inflamației, iar Spirulina hidratează epiderma și o hrănește.

Fetele din forumuri admira rezultatele procedurii:

După aplicare, uscarea și spălarea lutului, fața mea este moale. Recomand oricui cu tenul gras sau cu acnee”, a scris un utilizator de internet.

Argila verde pentru riduri și acnee
Argila verde este recomandată pentru tratamentul ridurilor. Masca de argilă verde reduce ridurile. Nu poate fi folosit prea des, deoarece poate usca pielea. Utilizați-l în combinație cu alte remedii anti-rid.

Datorită proprietăților dezinfectante și antiinflamatorii, argila verde luptă și împotriva acneei. Aplicați măști de lut de 1-2 ori pe săptămână și pielea devine sănătoasă.

Argila verde pentru păr
Masca de lut pe păr, ajută la eliminarea mătreții și întărirea. Se amestecă lutul cu apă și se aplică pe toată lungimea părului umezit. Apoi așteptați 5-10 minute până când masca va absorbi în piele și păr. În cele din urmă, spălați-vă părul cu șampon.

Argilă de baie verde
Argila verde hrănește nu numai pielea feței, ci și pielea de pe corp. Vă recomandăm să-l aplice, mai ales în timpul   scăldat. Este suficient că îngropați 200-300 g de lut într-o pulbere în apă caldă. Amintiți-vă, totuși, că scăldatul nu durează mai mult de 20 de minute. Pielea va fi netedă, hidratată și plăcută la atingere. Cu lut, veți scăpa și de celulită. Verifică-l tu!