set cadou demachiant si tonic gamarde

Înregistrarea de astăzi va fi dedicată subiectului corpului pielii. Crema este un produs cosmetic popular, despre care am auzit, probabil, fiecare dintre noi. În magazine avem multe astfel de produse adaptate pentru fiecare tip de piele.
Utilizarea tonicului este foarte importantă și nu ratați acest pas în îngrijirea zilnică. Din păcate, uităm adesea despre tonifierea pielii, ni se pare că lichidul micelar sau gelul de spălare este suficient.

Tonicul restabilește pH-ul acid corect, care împiedică dezvoltarea bacteriilor și este, de asemenea, util în tratamentul proceselor inflamatorii ale pielii și în cazul problemelor cu pete și acnee. Recuperarea pH-ului corect este foarte importantă, după procesul de curățare a pielii, pH-ul crește, iar stratul natural al pielii cu două straturi de apă poate fi rupt. Dacă pH-ul pielii este crescut este mai ușor despre acnee, decolorare și chiar ridurile. Beneficiile de tonic este, desigur, nu numai pentru a restabili pH-ul corect al pielii. Tonicul ne calmează și pielea și menține un nivel adecvat de hidratare. Pielea devine netedă, elastică și perfect pregătită pentru aplicarea etapelor ulterioare de îngrijire. În plus, tonicele sporesc efectul cosmeticelor, cum ar fi crema sau zerul aplicat pe pielea tonifiată, vor pătrunde mai adânc și pielea va primi mai multă valoare din produs.

În farmacii avem o selecție foarte mare de tonice. Când cumpărați, trebuie să fiți ghidat, în primul rând, de tipul pielii noastre. De asemenea, trebuie remarcat faptul că tonicele nu sunt doar produse cosmetice, prevăzute cu eticheta “tonic”. Acțiunea, aproape de tonice, are apă termală, apă de flori, hidrolați și infuzii de ierburi. Proprietarii de ten gras, de asemenea, ar trebui să acorde o atenție dacă tonic conține alcool pentru acest tip de fata. Este mai bine să nu folosiți tonice cu alcool, deoarece acestea pot usca și irita pielea, dar cu pielea grasă este bine să utilizați de mai multe ori pe săptămână un tonic cu alcool, deoarece pielea zmatowi frumos și zwęzi pori. De asemenea, merită să verificați celelalte ingrediente. Compoziția tonicului trebuie să fie destul de scurtă, fără conservanți și arome artificiale. Alergiile și persoanele cu piele sensibilă sau uscată ar trebui să caute tonice care conțin extracte din plante, pantenol, alantoină sau acid hialuronic. Astfel de tonice calmează pielea, împiedică exfolierea excesivă, reduce senzația de etanșeitate și mențin nivelul necesar de hidratare.