cadouri

Îngrijirea zilnică a pielii trebuie să fie un obicei la fel ca periajul dinților sau pieptănarea părului. Aceasta este o garanție că tenul pentru anii următori va păstra un aspect sănătos și tânăr.

Creme scumpe, proceduri în salonul de înfrumusețare, medicină estetică… Toate acestea ajută la tăcerea deficiențelor și semnelor îmbătrânirii pielii. Cu toate acestea, nimic nu va înlocui îngrijirea zilnică, care este baza îngrijirii pielii.

“Seara, petreceți atât timp cât petreceți dimineața pe machiaj”, a spus Coco Chanel. Și ea a avut dreptate, pentru că acest tratament este baza de îngrijire a pielii. În procesul de curățare, nu numai reziduurile de cosmetice colorate sunt îndepărtate de pe față, ci și transpirația, praful și grăsimea care s-au acumulat pe piele în timpul zilei. În acest fel, ușurați respirația pielii și, de asemenea, împiedicați porii înfundați și formarea de puncte negre.

Pentru îndepărtarea machiajului, este cel mai bine să folosiți produse cosmetice moi, neprofumate, cu PH neutru sau lichide micelare.

Curățarea începeți cu ochii. Pe un tampon de bumbac de frumusețe, aplicați sau turnați un pic de Remover de machiaj (rețineți că ambalajul indică ceea ce este potrivit pentru utilizarea în zona din jurul ochilor) și o astfel de petală înmuiată, aplicați câteva secunde la ochi. Apoi, ștergeți pleoapa superioară și inferioară, deplasându-vă din colțul ochiului spre exterior până când tamponul de bumbac rămâne curat. Evitați întinderea pielii, deoarece accelerează formarea ridurilor. Cerneala are mișcări scurte de sus în jos.

Spălați rujul sau luciu de buze în același mod în care ați spălat machiajul de pe ochi-păstrați tamponul de bumbac înmuiat timp de câteva secunde și apoi îndepărtați cosmeticele cu mișcări orizontale.

Celelalte zone ale feței ștergeți cu mișcări circulare, începând cu obrajii, apoi trecând la bărbie și gât și terminând pe frunte.

După îndepărtarea produselor cosmetice este încă să se spele pe toată fața cu gel sau spumă de curățare. Pentru a spăla aceste medicamente, este mai bine să folosiți apă rece sau rece, care acoperă porii pielii. Dacă aveți o piele deosebit de sensibilă și predispusă la uscare, puteți spăla fața cu apă distilată sau demineralizată sau, mai ușor și mai ieftin, cu un robinet fiert.

Tonifiați

Utilizarea tonicului atunci când pielea feței a fost deja curățată poate părea inutilă. Merită totuși să o folosiți din două motive. În primul rând, crema previne deshidratarea pielii. În al doilea rând, ajută la eliminarea impurităților care ar putea rămâne pe față, în ciuda spumelor și gelurilor aplicate anterior. În al treilea rând, acționează ca o exfoliere foarte ușoară și ajută la îndepărtarea reziduurilor de pe fața pielii moarte. Datorită acestui fapt, cosmeticele introduse mai târziu pe față sunt mai ușor de absorbit, iar pielea absoarbe rapid substanțele nutritive pe care le conțin.

Ar trebui să acorde o atenție la ingredientele suplimentare conținute în tonikach, de exemplu, apa de trandafir (hidrateaza si lumineaza pielea ) sau musetel (calmeaza si amelioreaza iritarea).

Tonicul trebuie utilizat în același mod ca un lichid micelar sau o loțiune umezită cu un tampon de bumbac, mișcări circulare, ștergeți fața, evitând zona din jurul ochilor și gurii. Această procedură trebuie efectuată dimineața și seara.