mini escapade epice set cadou cosmetice bio

Unguent universal cu vitamina A – un medicament deja cunoscut de bunica noastră în masa de toaletă a fiecărei femei. Crema concentrată poate fi utilizată atât pentru mâini, cât și pentru ochi. Acest produs este capabil să ne înlocuiască cu unele brânză și balsamuri. Vitamina A restabilește perfect, hidratează și netezește epiderma. În plus, este ușor accesibil și ieftin ca borsch.
Îndepărtați boabele de cafea – nu aruncați cafeaua-le puteți folosi într-un spa de casă. Masajul cu loțiune hidratantă și boabe de cafea zdrobite este cel mai bun mod de a îmbunătăți elasticitatea și aprovizionarea cu sânge a pielii. Mai mult decât atât, aplicarea scrubului pe coapse este una dintre cele mai bune modalități naturale de combatere a celulitei!
Șampon uscat natural-nu este nevoie să cheltuiți bani pentru un șampon uscat la farmacie dacă avem talc, pudră de bambus sau amidon din cartofi la domiciliu. Acest produs unicomponent folosit într-o cantitate mică este capabil de a reîmprospăta perfect coafura!
Dușul rece-clătirea părului în apă cu temperatură scăzută acoperă cântarele părului nostru, făcându-le netede și întreaga coafură are un efect de clarificare. Efectul este vizibil chiar și fără utilizarea de substanțe nutritive speciale!
Îngrijirea naturală – utilizarea produselor cosmetice naturale va îmbunătăți starea nu numai a părului nostru, ci și a scalpului. Inspirația de a căuta pur și simplu într – o cămară de casă – o loțiune de bere, un gel de semințe de in, și poate o mască de gălbenușuri de ou-de ce nu? Ulei de nucă de cocos pentru baie – adăugați la baie un pic de ulei de nucă de cocos nerafinat hidratează perfect corpul și umple baia și aroma perfectă. După o astfel de procedură, pielea va fi perfect hidratată și lubrifiată, astfel încât utilizarea ulterioară a balsamului va deveni opțională.
Setul ideal: parfum + ulei esențial – după pulverizarea corpului cu parfumurile preferate, ar trebui să le aplicați un pic de ulei de măsline sau alt ulei de îngrijire. Prin urmare, parfumul wtopi perfect în piele și va fi mult mai lung, vizibil, și conținută în spirite de alcool nu va provoca iritații.