cadouri cosmetice bio

Fiind o femeie este în mare măsură o dorință de perfecțiune – fiecare dintre noi îi place să-și extindă cunoștințele despre cum să aibă grijă de noi înșine. Cu toate acestea, adevărata abilitate necesită abilitatea de a-și ascunde defectele, subliniind toate avantajele. La ce temperatură se spală părul, astfel încât acestea să fie strălucitoare? Cum de a efectua un facelift natural? 8 martie este un moment bun pentru a învăța câteva trucuri care ne vor veni la îndemână în îngrijirea de zi cu zi. Tonifierea pielii-tonic este un produs indispensabil în îngrijirea zilnică a frumuseții. Atunci când se efectuează mai multe etape de curățare a pielii, trebuie să vă amintiți să utilizați un lichid care nu numai că va pregăti perfect pielea pentru proceduri ulterioare, ci și va echilibra pH-ul.
Masajul cu gheață-aplicarea cuburilor de gheață pe față aduce multe beneficii. Acest tip de procedură îngustă perfect porii și, de asemenea, împrospătează, netezește și tonifică pielea. Continuând câteva minute, masajul cu gheață poate funcționa ca un lifting real – deci merită să îl aplicați, de exemplu, înainte de o ieșire mare.
Express highlighter – efectul “Glow” ne oferă nu numai machiaj folosind o mulțime de highlighter. O soluție mult mai sănătoasă este să vă hrăniți fața și să o adăugați la strălucire prin aplicarea uleiurilor naturale de îngrijire a pielii. Tipul corect selectat al feței de ulei poate fi amestecat cu o cantitate mică de gel de acid hialuronic și aplicat pe față pentru absorbție.
Uleiul de măsline cosmetic-în loc să aplicați o cremă cu o compoziție lungă pe față, merită să utilizați ulei de măsline. Acest produs nu numai că este potrivit pentru curățarea în mai multe etape a pielii atunci când este combinată cu un produs de curățare, dar va funcționa și solo ca un umidificator natural. Uleiul are proprietăți antioxidante puternice, anti-îmbătrânire și antiinflamatoare – ce altceva este necesar?