argiletz

despre cum să aibă grijă de piele trece de multe ori. Eu însumi nu sunt expert, nu am în această direcție educație, nici formare profesională. Știu doar ce am verificat, citit sau întrebat.

Deci, în crearea înregistrării de astăzi m-au ajutat destul de mult să vorbesc cu Olya despre frumusețe. Olya pentru educație cosmetolog, a absolvit, de asemenea, studii postuniversitare în naturoterapie. Și în particular-este doar o fată drăguță, deschisă și veselă. În fiecare zi, în propriul SPA, se amestecă cu măiestrie produse cosmetice profesionale cu grijă de echilibrul corpului și a spiritului. Prin aceasta combină toate caracteristicile unei persoane în care pot avea încredere în îngrijirea. Am avut multe conversații lungi. Atât în timpul vizitelor, cât și în mod privat. Și am găsit o bază solidă pentru înțelegerea reciprocă. Nu știu cum arată experiența dvs. de a comunica cu cosmetologi, dermatologi și cosmetologi, dar nu m-am întâlnit cu “omul meu”înainte.

Între timp, din Ola ambele sunt de acord, mai presus de toate, că la întrebarea că, ca oameni, am fost uniți. Și că fiecare dintre alegerile noastre, de la dietă, activitate fizică sau îngrijire la stilul de viață, se reflectă în modul în care arătăm și cum ne simțim.

În primul rând, trebuie să ne amintim că organismul este un întreg mecanism mare, nu elemente separate, independente unul de celălalt. În plus, această “față” nu este doar un corp, ci și un spirit. La care, în cea mai mare măsură, se adaugă în principal bunăstarea noastră.

Întotdeauna a crezut în sănătate holistică, prin urmare, se identifică puternic din medicina Orientului. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că cred atât de mult în îngrijirea completă. Dacă o persoană este întreagă, atunci nu puteți avea un ten frumos, neglijând restul corpului și spiritului.

Încerc să mănânc bine, să mă plimb în fiecare zi, de ceva timp lucrez și la o rutină zilnică care îmi permite să merg la culcare în avans și în mod regulat.

Și nu, nu sunt perfectă. Nu încerc să fiu. Am dormit de mai multe ori, am citit, am vizionat un film, am scris un text pentru un blog sau doar am mers cu prietenii. Îmi place cafeaua, îmi place coacerea la domiciliu și ciocolata. Și îmi place pizza. Îmi păstrez o mulțime de spațiu pentru umanitate în formă pură și nu încerc să mă lupt cu asta și să-mi stabilesc limite suplimentare.